Γιορτή Χριστουγέννων 2017

 Αποτέλεσμα εικόνας για αλμπουμ φωτογραφιων χριστουγεννα Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 στο σχολείο μας ύστερα από εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση. Υπεύθυνοι της εκδήλωσης οι κ. Κυβερτζικίδου Αθηνά, Θεολόγος και η κ. Δομπούλα Ελένη, Μουσικός.

   Τα Χριστούγεννα είναι μια ιδιαίτερη εποχή του χρόνου με έντονο συμβολισμό και στενά συνδεδεμένη με την ελληνική παράδοση και θρησκεία. Ένα χαρμόσυνο γεγονός, το οποίο σημασιολογικά φέρει μαζί την ελπίδα ενός καλύτερου μέλλοντος. Με τα κείμενα και τα τραγούδια και κάλαντα της χορωδίας μας που παρουσιάστηκαν, κατανοήσαμε όλοι μας το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Την ανιδιοτελή προσφορά αγάπης, φροντίδας και παροχής υλικών και συναισθηματικών αγαθών προς τον συνάνθρωπο.

Επιλέξτε την εικόνα παρακάτω για να δείτε το άλμπουμ της γιορτής μας

Αποτέλεσμα εικόνας για αλμπουμ φωτογραφιων χριστουγεννα

 

 

 

Στολίζω Την Πόλη Μου

 6ο Γυμνάσιο Σερρών στις 15-12-2017 έλαβε μέρος στη δράση που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών, στον πεζόδρομο της Κ. Καραμανλή με τίτλο «Στολίζω την πόλη μου».

Το θέμα στολισμού του δέντρου μας ήταν το ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ, μέσω του προγράμματος το «Αστέρι της Ευχής». Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα τα υγιή παιδιά αποκτούν έναντι ενός μικρού αντιτίμου ένα χάρτινο αστέρι, στο οποίο γράφουν μια δική τους ευχή και με τον τρόπο αυτό βοηθούν να πραγματοποιηθεί μία ευχή παιδιών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που βοήθησε στο να γίνουν περισσότερα τα αστέρια της ευχής.

Σελίδα 1 από 30

Διάκριση eSafety

Παλαιότερος δικτυακός τόπος

Σύνδεση